Modele shtepish te vogla

Në Fakt, mobilimi dhe dekorimi i hapësirave të ngushta është një sprovë për aftësitë Tona krijuese, e CILA Mund të kthehet në një ekesperiencë argëtuese dhe tejet të këndshme. Nëse mbajmë parasysh DISA këshilla dhe marifete (Nga ATO që do të bënin xheloz dhe iluzionistët) rezultati Mund të jetë mëse i këndshëm. Kur bëhet fjalë për dhomën e gjumit, Vetëm globalement dhe dollapi zënë një pjesë të mirë të hapësirës. Ndaj Edhe në këtë Rast zgjidhni sa më Pak mobilje, por që luajnë DISA funksione, PASI Kjo gjë Ju bën sëirish të qarkulloni më lirshëm në ambientin tuaj më intim. Një pjesë të mirë të sendeve personale APO të dekorit vendosini nëpër rafte të montuara në Mure. Sa i përket dekorimit të mureve fokusohuni në Pak Elemente dhe në një Stil minimaliste, PA humbur në elegancë APO PA lënë mënjanë shijet personale. MBI të gjitha, për të përftuar më shumë nga hapësirat në dispozicion, këshillohet që të MOS shtoni ndarje të panevojshme. Edhe PSE ndarjet me Mure janě në modë, zgjidhni opsionin që dhoma e ndenjes Dil dhoma e gjumit të ndahen nga DISA rafte me Libra. Bibliotekat janě mëse perfekte për të ndarë vizualisht dy Ambiente nga njëra-tjetra, PASI kursejnë hapësirë, por njëkohësisht Falin dhe ndjesinë e një ambienti më të Gjerë. Për të MOS dëmtuar ishullin, arkitektët vunë kabina të Vogla e NUK Nënë një ndërtim masiv.

1. Paradhoma 4,27 m ² 2. Korridori 6,05 m ² 5. Tualeti 0, 8m ² 6. Dhoma e ditës 25,07 m ² 7. Kuzhina 8,00 m ² Ngjyra ideale mbetet e bardha. Për shembull, nëse dhomat janě të Larta Mund t`i lyejmë muret me ngjyrë të bardhë. Kur Tavani është shumë i ulët, atëherë shumë mirë Mund të lyejmë muret me ngjyrë bojëqielli të HAPUR dhe të bardhën e aplikojmë eksluzivisht për tavanin, Duke e bërë këtë të Fundit të duket Edhe më i lartë. Edhe sa i përket dyshemeve, ngjyrat e hapura duhet të jenë një zgjedhje e padiskumarhme.

Për shembull, një Parket me ngjyrë druri të Darkest krijon iluzionin e një ambienti Edhe më të Vogël. 8. Korridori + shkallët 8, 79 m ² 9.

Los comentarios están cerrados.